Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: h
Kotisivut: http://akkapentu.blogspot.fi/

10.01.2017 03:16
Vanhat hyvät ja mukavat sivut, näillä käyn katsomassa toisinaan onko tullut uutta juttua tänne. Minun blogini sijaitsee nykyään sivuilla http://akkapentu.blogspot.fi/

Nimi: Joonas

21.08.2015 00:42
TERVETULOA SEURAAMAAN VÄKEVÄÄ LOPUNAJAN PYHÄN HENGEN HERÄTYSTÄ NETIN KAUTTA 29.-31.8.HERRA on luvannut parantaa ja koskettaa ihmisiä myös median kautta valtavissa määrin! Netti-TV linkit tulossa pian Repent Finland nettisivuille. Lähetys alkaa suorana Jesus is LORD Radiosta jo pari päivää aikaisemmin osittain myös suomeksi tulkattuna!MEGA HERÄTYS JA PARANTUMISKOKOUS la 29.- su 30.8.

VÄKEVÄ PASTORIKONFERENSSI ma 31.8. (Tulkkaus suomeksi!)”Jotkut sairaista, jotka ovat olleet vuoteen omia heidän sängyissään, voivat jopa siellä kodeissaan laittaa Jesus is LORD Radion päälle (www.jesusislordradio.info), niin HERRA tulee Parantamaan heidät valtavissa määrin.” (Profeetta Dr Owuor. 1.8.2015)LOPUNAJAN PYHÄN HENGEN HERÄTYS ON RÄJÄHTÄNYT MAAILMASSA!

”Kenian Eldoretin Kokous on mega, suurin, väkevin, historiallisin Herätyskokous, jota on koskaan pidetty maailmassa! Herätys on syttynyt koko alueella! Koko maa valmistautuu nyt Kenian Eldoretissa pidettävimpään suurimpaan ja historiallisempaan miljoona Herätys- ja Parantumiskokoukseen. Myös ympäri maailmaa ihmiset valmistautuvat väkevään Herätykseen! Yli 300 kansainvälistä kutsuvierasta on tulossa: vanhempia pastoreita ja saarnaajia sekä lampaita, hallitusta ja ministereitä ja varapresidenttien vaimoja myöten ympäri maailmaa Yhdysvalloista, Afrikasta, Australiasta, Aasiasta ja Uudesta-Seelannista, Euroopasta kuten monia myös Suomesta. ETHÄN MISSAA TÄTÄ.”Lisätietoa suomeksi: www.repentfinland.fi / repentfinland@gmail.com

Lisätietoa englanniksi: www.repentandpreparetheway.org / www.jesusislordradio.info
Siunausta JEESUKSESSA KRISTUKSESSA,
Pst. Aaron Almquist
Repent Finland

3868E83A-5C16-4BDA-BCC1-80062AFFFE93

Nimi: Juniper
Kotisivut: http://htttp://juniper.suntuubi.com/

20.06.2015 19:17
Monet kiitokset taas niin kauniista sanoistasi vieraskirjassani!
Antoisaa ja siunauksellista kesän jatkoa teille!

Yksityinen viesti

23.06.2014 06:42

Yksityinen viesti

26.02.2013 06:55

Nimi: Henna
Kotisivut: http://www.esirukouksia.blogspot.com

12.10.2011 13:20
Hei!


tämmöinen olisi minulla rukousaiheenani:


Minulla on fyysisiä, neurologisia ja psyykkisiäkin vaivoja, joista osa liittyy perussairauteeni ja osa on muita, ihan perussairaudesta johtumattomia vaivoja, jotka johtuvat geeneistä tai rankoista elämänkokemuksistani. On oiretta ja sairautta joka lähtöön ja pitkä lista erinäisiä vaivoja joittenka takia sain työkyvyttömyyseläkkeen jo 27-vuotiaana. Minulle on lisäksi ollut erittäin vaikea löytää sopivia tukitoimia ja kuntoutusta, koska sairauteni on poikkeuksellisen vaikea ja harvinainen. Voisin hyötyä esim neuropsykologisesta valmennuksesta, tukihenkilöstä, fysioterapiasta ja muusta sellaisesta, jolla hoidetaan myös fyysisiä ja neurologisiakin oireita eikä vain niitä psyykkisiä niinku tähän asti. Haaveenani olisi, että eräs minulle tuttu terveydenhuollon ammattilainen alkaisi minulle tukihenkilöksi. En tiedä, onko hänestä sellaiseen, mutta jos ei ole, niin hän voi esim käydä tukihenkilökurssin jossain tai kouluttautua neuropsykologiseksi valmentajaksi. Tai hän voi laittaa asioitani eteenpäin ja kirjoitella lähetteitä minulle esim fysioterapioihin ja neuropsykologisiin kuntoutuksiin ja itse olla minulle ihan vaan tukihenkilö. Haaveena on esim metsäretket hänen kanssa ja se, että hoitaisin hänen eläimiään, esim kissoja, hevosia, koiria jne. Tai tekisin muitakin arkielämän askareita hänen kanssa yhdessä. Myös lenkkeilyä haluan hänen kanssa harrastaa. Ja hän voisi jutella kanssani ja neuvoa minua. Monet sanovat, ettei se onnistu, koska hän on kirurgian osaston ylilääkäri. Mutta on hän ennenkin tehnyt esim nuorempana ollessaan varsinaisesta toimenkuvastaan poikkeavaa vapaaehtoistyötä. Miksei siis nyt tälläkin hetkellä? Voitteko rukoilla sen puolesta, että hän olisi tukihenkilöni jos se on Jumalan tahto niin hänen kuin minunkin kohdalla? Ja että joku väylä asiassa aukeaa, että jotakin kautta hän saisi mahdollisuuden tai hänet ohjattaisiin vapaaehtoistyötä tai muuta työtä tekemään tähän asiaan liittyen? Se taho mitä kautta hän voisi olla tukihenkilö, olisi ihan mikä vaan taho, minkä kautta tämmöiset hommat on mahdollista ja mihin hän pääsee tai joutuu tai hakeutuu itse. Ja jos joku arvaa mistä on kyse ja on uskossa, niin rukoilkaa että Jumala antaa viisautta meille asiassa ja Jumalan tahto tapahtuu. Mutta jos kyseinen henkilö ei voi missään tapauksessa olla tukihenkilö, niin rukoilkaa että jos tämä ajatus ei ole Jeesuksen eikä Jumalan tahto, niin se raukeaisi tyhjiin koko idea ja saisin jonkun muun tukihenkilön, kunhan saisin tukihenkilön kun siihen on tarve. Ja koska minulla on niin monenlaisia ja outoja oireita, niin turvallisinta olisi, jos tukihenkilönä olisi joku terveydenhuollon ammattilainen joka tajuaa edes perusasiat näistä vaivoista.


Siunausta teillekin ja hyvää syksyä.Nimi: anja

26.09.2011 23:09
Kiitos näistä sivuista, mikä minua kosketti oli tämä etsikkoaika ja isän kirje lapselle. Tunnen että minulla on tämä etsikkoaika itselläni meneillään juuri nyt. Tunnen että tänä syksynä olen ollut niin lähellä Jumalaa. En juuri aiemmin ole ollut paljon kiinnostunut, mutta mieheni kuoli vajaa vuosi sitten, niin sitten jälleen kerran olen hädässäni ja surussani turvautunut Häneen ja saanutkin lohtua. Iso kiitos siitä.Olen nyt useasti käynyt kirkossa ja olen papiltani saanut myös elämäni ensimmäisen raamatun ja lukenut ja yrittänyt ymmärtää vaan vaikeaa se on. Kiitos näistä sivuista! Hyvää syksyä!

Nimi: Juniper
Kotisivut: http://juniper.suntuubi.com

30.10.2010 23:03
♥ kiitokset kauniista tervehdyksestäsi "Kotipihani" vieraskirjassa! Kiitos myös tosi rohkaisevista, hengellisistä kirjoituksistasi Kaikuluotaimessa sekä Rukouschattimme isännyydestä!

Voimia, iloa ja Jumalan siunausta sinulle ja AnnSofille!

Yksityinen viesti

13.09.2010 20:28

Nimi: henna

23.08.2010 09:55
Eräällä naishenkilöllä on ollut joskus pelkoja ja ennakkoluuloja vammaisuutta ja eräitä sairauksia potevia ihmisiä kohtaan. Hän on myös nähnyt ja kokenut hämmentäviä asioita viime vuosina. Rukoilkaa, että Herra parantaa hänen haavansa ja auttaa, nostaa ja kantaa ja armahtaa. Ja ettei Herra lue hänelle hänen erehdyksiään syyksi vaan armahtaa ja kasvattaa ja varjelee, hoitaa hellästi pientä ja vielä eksyksissä olevaa lammastaan. Jeesuksen nimessä näin tapahtukoon.

Nimi: Sirpale
Kotisivut: http://sirpale.nettisivu.org/

18.08.2010 12:42
Kiitos kommentista sivullani. Sinulla on myös ihanat sivut, olen joskus käynytkin täällä. Itse minä niitä omia sivuja "värkkäsin". Yrityksen ja erehdyksen kautta.  Voinko laittaa sivusi linkin omalle sivulleni?

Nimi: keijo

06.06.2010 13:31
Halloo ja kiitos sivuistasi,ole siunattu ja aina onnellinen uskovainen ja voita monta Jeesukselle ,sillä ilta joutuu ja yö saapuu jolloin ei kukaan voi työtä tehdä ,siunausta,keijo södertälje

Nimi: Rosa

08.05.2010 20:57
Hei, osuin sattumalta sinun sivuillesi  Mulla kuoli sisko 4.2.2010 ja isä on kuollu aikoja sitten, viinaan... ja äiti on huonossa kunnossa  kohta voi olla äitikin poissa. Mulla tuli hyvä olo, kun luen sinun elämää täältä. mitä sinä olet kokenut. en ole yksin. olen rukoillut äitini puolesta, että selviäsi. Siunausta sinulle Veli-Matti! Koita pärjäillä!

Nimi: Aki
Kotisivut: http://golgatanristi.suntuubi.com/

20.04.2010 19:57
siis kotisivu meni väärin

Nimi: aksu..
Kotisivut: http://jeesuksen sotilas/

20.04.2010 19:55
Rauhaa.Sulla on kivan-näköiset sivut.

Yksityinen viesti

03.03.2010 15:41

Nimi: Juniper
Kotisivut: http://biblia.sivuni.fi/?cat=37

15.02.2010 20:57
♥ Lämpimät kiitokset vierailustasi "Kotipihallamme" ja niin kauniista sanoista vieraskirjassani! Kiitos myös monista hienoista ja syvällisistä viesteistäsi Kaikuluotaimessa ja antoisista hetkistä Rukouschatissä!

Toivon, että Herra sinut ja AnnSofin runsaasti palkitsee ja siunaa, vahvistaa ja kannattelee...
Hyvää kevään odotusta teille molemmille!

Nimi: keijo

15.01.2010 17:33
Kiitos Jumalalle sinusta Veli- Matti,en ole sinua miloinkaan nähnyt ,kuitenkin uskallan sinua tervehtiä ja toivottaa parasta siunausta ja menestystä ja saakoon Pyhä Henki johtaa sinun kulkua ja elämää enemmän ja enemmän ja vuotakoon myös taivaan siunaus joka paikkaan näinä viimeisininä päivinä ja herättäköön uusia rukolijoita ja palavia Herran sotureita kokomaan valmista satoa taivaan aittoihin,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

Nimi: Selah
Kotisivut: http://selah.suntuubi.com

23.07.2009 13:19
Hei Veli-Matti! Kiitos avoimesta ja rohkeasta puheestasi vaikeasta aiheesta. Tällaista tarvitaan. Siunausta elämääsi. Ps. Laitan omille sivuilleni linkin tänne sun sivuille, jos ei sulla ole mitään sitä vastaan.

Nimi: Nora

15.06.2009 15:00
Hei Veli-Matti!

Onhan se hvyä asia,että jotku jaksaa puhua kielteisistä asioistakin. Se kun on sellainen se nykyajan malli, vai onko se peräti ihan muotia nykyään,  tässä maailmassa, että ei sais mitään tuntea, vaikka olis kuinka vaikeaa.

Eikö sekin ole kuitenkin epänormaalia, jos yrittää näyttää ihan muuta kun mitä todeliisuudessa on ja sanoo, että hyvin menee, vaikka tosiasiassa tuntee ihan muuta?

Nimi: Nora
Kotisivut: http://nora1.suntuubi.com/

15.06.2009 14:52
Hyvää Juhannusta!

Nimi: Tyttimarja
Kotisivut: http://tyttimarja.suntuubi.com

06.04.2009 16:34
jostain kaukaa kautta osuin sivuillesi.Olipa mielenkiintoista luettavaa! Olet paljon ajatellut asioita. Runojakin sepitellyt. Luin niitä mielenkiinnolla, kun itsekin joskus olen värkännyt.Varmaan palaan toistekin.Hyvää kevättä ja valoisia päiviä ulkoisesti ja sisäisesti!

Nimi: Raija

13.03.2009 10:40
Olen saanut paljon toivoa kotisivujesi lukemisesta.Kiitos sinulle.Toivoisin että kirjoittaist ahneuden synnistä,sitä on niin paljon ja tuntuu että ihmiset eivät ahneuttaan edes synniksi lue,vaikka raamatussa monessa kohtaa siitä varoitetaan.

Nimi: mw!

08.03.2009 12:01
so u have any im?

©2020 VeliMatin kotisivut - suntuubi.com